Holidays
Flightseeing
Incentive
Charters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Eurocopter
Augusta
Bell
Robinson
Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
AffiliateContact


 

Inchiriere avion Romania

Apeleaza la noi pentru inchiriere avion Romania. Avem cele mai bune oferte, personalizate in functie de fiecare solicitare. Flota noastra include aeronave potrivite pentru zboruri de agrement, transferul pasagerilor sau chiar lucru aerian.

 

De ce sa alegi inchiriere avion Romania?

Poti avea o gama larga de motive pentru a inchiria un avion, de la dorinta de a oferi cuiva cadou un zbor de agrement si pana la necesitatea transferului unui grup mare de oameni. Indiferent de solicitare, suntem pregatiti sa iti punem la dispozitie cele mai bune oferte!

Transferul Pasagerilor

Cauti cea mai buna solutie pentru transferul unor parteneri de afaceri catre una sau mai multe destinatii? Alege serviciile noastre de inchiriere avion Romania si iti punem la dispozitie cea mai buna varianta in functie de necesitati si de buget.

In momentul in care soliciti un zbor cu avionul, va trebui sa ne furnizati cateva informatii importante. Acestea ne vor ajuta sa concepem cea mai buna oferta, mulata pe preferintele tale. Unul din cele mai importante aspecte este numarul de pasageri. Iti vom oferta o aeronava mai mica sau mai mare in functie de cate persoane vor zbura. De asemenea, cunoscand locul si data aterizarii putem verifica disponibilitatea celui mai apropiat avion, astfel incat sa nu fie necesare costuri pentru relocare.

Inchiriere avion Romania - Lectii de Zbor

Daca te pasioneaza aviatia si iti doresti sa inveti sa pilotezi un avion, iti punem la dispozitie - alaturi de partenerii nostri de la Activitati Cadou - cateva experiente introductive. O "Lectie de Zbor cu Avionul" iti ofera posibilitatea de a urma un scurt instructaj teoretic si de a efectua un zbor demonstrativ alaturi de pilotul nostru. Astfel, vei putea intelege ce presupune pilotarea unui avion si vei putea decide in cunostiinta de cauza daca iti doresti sa alegi un curs de pilotaj propriu-zis.

Zboruri de Agrement

Pentru zboruri de agrement precum survoluri in diverse localitati, te invitam sa apelezi la partenerii nostri. Aceste experiente sunt concepute pentru a fi oferite cadou unor persoane dragi.

Poti alege un Survol pe litoralul Marii Negre sau te poti bucura de un zbor deasupra Castelului Bran. Admira peisaje memorabile si bucura-te de o experienta unica! Mai mult, catalogul nostru include o serie de zboruri deosebite, potrivite pentru ocazii speciale. Un Zbor cu Biplanul de Epoca, de exemplu, este modul perfect de a experimenta senzatiile traite de pionierii aviatiei. Champagne Flight include degustarea unui pahar de sampanie in timpul zborului, creandu-se astfel ocazia perfecta pentru o cerere in casatorie.

Daca nu esti hotarat sa urci intr-un avion, poti sa iti invingi teama cu ajutorul Experientei de Zbor pe Simulator. Descopera cum functioneaza un avion si ce masuri de siguranta sunt aplicate in timpul zborului. Dupa o astfel de activitate, vei fi pregatit cu siguranta pentru un zbor real.

Inchiriere avion Romania - Fotografii Aeriene si Transport Cargo

Flota noastra include aeronave dotate special pentru fotografii sau filmari aeriene. Pentru o astfel de misiune, poti alege sa utilizezi echipamentul tau sau poti opta pentru montarea echipamentului special pe avionul inchiriat. Te putem ajuta chiar si in cazul in care doresti doar sa filmezi avionul aflat la sol. Trebuie doar sa ne contactezi iar noi vom pregati totul astfel incat sa iti poti desfasura activitatea fara probleme.

Pe langa zborurile prezentate deja, oferim de asemenea servicii de Cargo Aerian. Iti punem la dispozitie aeronave pentru transportul marfurilor. Oferta va fi conceputa in functie de volumul de marfa care trebuie transferat. Aceasta trebuia sa incapa in avion si sa nu depaseasca limita admisa de greutate.

Inchiriere avion Romania - Flota Noastra

In flota noastra puteti regasi aeronave mai mici (de pana la 5 pasageri) destinate zborurilor de agrement si transferurilor pe distante scurte, dar si avioane de dimensiuni medii (pana la 9 sau chiar 14 pasageri) sau avioane de linie, destinate zborurilor charter.

Aeronave mici (3-5 pasageri)

Un astfel de avion poate fi utilizat pentru survoluri de placere sau chiar pentru transferul unui grup mic de pasageri pe o distanta scurta. Flota noastra include modele precum Diamond DA 40 sau Cessna 172 (de 3 locuri), Learjet 35 A (de 4 locuri), Piper PA31-P350 (5 locuri) sau Cessna 206 tot de 5 locuri.


Avioane de 7-9 pasageri

Pentru grupuri medii de pasageri, poti alege aeronave cu capacitatea de 7-9 pasageri. Acestea ofera un nivel ridicat de siguranta si confort, fiind ideale pentru transferarea partenerilor de afaceri. Flota noastra include modelele Cessna 506 Encore, Piper Cheyenne III, Air B 200, Piper PA42-720 Cheyenne III sau Britten Norman de 8 pasageri, dar și Gulfstream 200, care are capacitatea de 9 pasageri.

Avioane pentru 10-14 pasageri

Pentru un numar mai mare de pasageri, va putem pune la dispozitie aeronave de dimensiuni mai ridicate, precum Bombardier Challenger 604 (10-12 pasageri), Bombardier Global 5000 (13 pasageri) sau Falcon 900 B (14 pasageri). Acestea sunt ideale pentru zboruri de dimensiuni medii.Inchiriere avion Romania - Avioane de Linie

Pe langa zborurile prezentate anterior, catalogul nostru include si posibilitatea inchirierii unui avion de linie. Daca ai un grup mare de pasageri, poti evita toate procuderile necesare pentru rezervarea unor locuri in zboruri comerciale. Alege un avion privat pentru zbor charter. Flota noastra include modele precum Boeing 737 (44 de locuri) sau Boeing MD81 (155 de locuri), MD82 (152 de locuri) sau MD83 (155 de locuri).

Inchiriere avion Romania - Videoclipuri

Diamond DA-40

Gulfstream G280

 

Rezerva acum un zbor cu avionul!

Acceptam MasterCard si Visa pe sistemul nostru de plati securizate on-line. MasterCard si Visa prin fax si telefon.
Acceptam de asemenea plati via PayPal, transfer bancar si Western Union.

Clic aici pentru a accesa pagina noastra de rezervari! (pagina este in limba engleza)


Sunati-ma inapoi !

Suntem aici pentru a va oferi un serviciu personalizat, flexibil si de mare eficienta. De aceea, daca aveti orice alte intrebari sau doriti sa adaptam serviciile noastre, vom fi bucurosi sa va oferim orice asistenta pe care a-ti solicita-o.
Consider in mod serios ca doresc sa fac o rezervare.
Sunati-ma inapoi !

(clic aici pentru a ne furniza numele dumneavoastra, numarul de telefon si perioada cand doriti sa fiti contactat iar noi va vom suna)

 

Mentiuni Media

Suntem incantati sa afirmam ca  Transylvania Live - Rent Helicopters  a atras atentia unor importante publicatii si televiziuni
mai multe detalii aici

 

 

Trimite e-mail !(clic pentru a trimite un email unui prieten)

AddThis Social Bookmark Button  

 

 © Transylvania Live - expert in Transylvania 2008
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com -
www.visit-transylvania.us -www.romaniatravel.ca