Holidays
Flightseeing
Incentive
Charters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Eurocopter
Augusta
Bell
Robinson
Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
Contact
Affiliate


 

Scoala de piloti de elicopter


Daca esti interesat de obtinerea licentei de pilot trimite un email cu numele, varsta, adresa si numar de telefon si vei fi contactat de unul din instructori. Mentioneaza daca esti interesat de licenta pentru aparat de zbor ultrausor sau pentru aviatia generala si daca doresti sa pilotezi avion sau elicopter.

Iti recomandam cu caldura ca, daca esti interesat de licenta de zbor sa experimentezi inainte senzatia pe care ti-o da pilotajul si pentru a sti daca esti potrivit pentru asta. Cumpara un voucher Lectie de zbor prin Activitati Cadou Supermarket.

Rent-Helicopters crede cu tarie în necesitatea unui antrenament de calitate pentru viitorii piloti. Nu numai standardele JAA trebuie îndeplinite si chiar depasite, dar studentul va avea posibilitatea de a afla mai multe despre abilitatile avansate cerute in prezent pilotilor din întreaga lume.

 

Licenta de pilot - Private Pilot Licence, PPL (H)

Cursul teoretic este de 1500€ + 19% TVA. În scopul obtinerii PPL, licenta pentru pilot privat, aveti nevoie, de asemenea, de un curs de radiocomunicatii, care costa aproximativ 200€. Apoi practica 330 € / ora + TVA x 45 ore pe Robinson 22, un elicopter cu 2 locuri. Este recomandat sa stati 4-6 saptamâni la Bucuresti pentru aceasta; depinde de cât de repede veti învata. Instructorul de zbor poate decide de câte ore de zbor aveti nevoie pentru a trece examenul CAA. Cursurile încep o data pe luna.
Costuri totale: 16,550 €+ 19% TVA = 19694€
Examinarea se face de către Autoritatea Aeronautica si costa in jur de 100 € + 2 ore de zbor x 330 € / ora.
Contactati-ne!Licenta Pilot Comercial -Comercial Pilot Licence-CPL

Experienţa necesara: Înainte de a putea începe cursul pentru licenţă comercială (CPL) trebuie să aveţi completat  PPL (H) şi 155 de ore de zbor ca PPL, din care 50 de ore în PIC (Pilot in Comand), precum şi minim 10 de ore de zbor între 2 aeroporturi.
Elicopterele R22 va stau la dispozitie pentru inchiriere in vederea dobandirii experientei de zbor necesare. Pentru 155 ore pe R22  costul este de 51,150 € + TVA = 60869€
Cursul: teoria de 250 de ore, costa  2500€ + TVA
Apoi, practica de zbor minim 45 ore x 330 € / ora + TVA pe Robinson 22. Instructorul de zbor poate decide de câte ore de zbor aveti nevoie pentru a trece examenul CAA. Cursurile încep o data pe luna.
Costurile totale pentru curs: 17350 € + 19% TVA = 20647 €
Examinarea se face de catre CAA România - costa in jur de €100 + 2 ore de zbor a cate 330 €/ora.
Contactati-ne!

 

Licenta de zbor instrumental -Instrumental Rating-IR

Pentru pilotii cu licenta CPL.
Partea teoretica a cursului are 200 de ore. Aveti posibilitatea de a face practica de zbor minim 40 de ore. Instructor de zbor poate decide câte de zbor aveti nevoie pentru a trece examenul CAA. Un curs cu norma întreaga IR va dura aproximativ 4 saptamâni. Acest curs se face pe EC135 (aprobare necesara în cazul în care studentul nu este calificat la EC135 aproximativ 10 ore de zbor).
Costurile totale pentru zbor: € 65600 19% TVA (teoria nu este inclusa).
Contactati-ne!


Licenta de instructor de zbor, Flight Instructor-FI

Teoria are 125 ore. Practica de zbor - minim 30 de ore.
Instructorul de zbor poate decide câte ore de zbor aveti nevoie pentru a trece examenul CAA. Cusrurile încep o data pe luna.
Costuri totale: € 23448
Contactati-ne!

 

Instructor de zbor instrumental, Instrumental Rating Instructor-IRI

Cursul teoretic are 60 de ore. Practica 10 ore de zbor.
Instructorul de zbor poate decide câte ore de zbor aveti nevoie pentru a trece examenul CAA.
Cursul se face pe EC155 (este necesara calificare pe acest tip de elicopter, daca studentul nu o are deja). Cost: €8620
Contactati-ne!

 

Curs Cariera de pilot - JAA Career Helicopter Pilot

Acest curs este pentru cei care doresc să facă o carieră  de pilot de elicopter.
Cursul ia studentul de la zero ore si il duce la o experienta de minim 280 de ore de zbor. Iata un sumar pentru cursul Cariera de Pilot - JAA Career Helicopter Pilot:
• Licenta de pilot privat - JAA Private Pilot Licence
• Construirea experientei de zbor
• Calificare pe diverse tipuri de elicopter
• Licenta de pilot privat - JAA Commercial Licence
• Licenta de instructor de zbor - JAA Flight Instructor Rating
Costurile pentru acest curs sunt în functie de cât de multe tipuri de elicoptere cursantul doreste sa piloteze. Noi vom include pilotii în baza noastra de date si vom oferi datele de contact ale acestora tuturor companiilor interesate. Locurile de munca pentru pilotii de elicopter difera ca numar si salarizare de la tara la tara. Unele au o abundenta de locuri de munca, unele nu. Va rugam sa va faceti temele înainte de a astepta sa fiti angajat ca pilot de elicopter.

Sponsorizare pentru scoala de piloti
Din când în când unele companii sau persoane fizice se ofera sa plateasca pentru formarea unor piloti de elicopter. Trimiteti-ne un CV, împreuna cu o fotografie si va vom include în baza noastra de date pentru viitoarele oferte de sponsorizare. Exista o mica taxa de € 20 pentru acest serviciu. Daca sunteti serios cu privire la perspectiva de a deveni pilot de elicopter si a face din asta o cariera, nu va puteti permite sa ratati aceasta ocazie.
Contactati-ne!

 

Personalul scolii de piloti

Unul dintre atuurile perosnalului scolii de piloti este experienta de zbor. Veti fi instruiti de catre instructori de zbor cu experienta in situatii reale, ce implica zborurile de elicopter, pentru a putea pilota in siguranta nu doar pentru a trece examenele.

Locatia

Cea mai apropiata şcoala de zbor este de Bucureşti.

 

Calificare pe diferite tipuri de elicopter-Type Rating

Rent-Helicopters ofera calificare pe tip de elicoptere dupa cum urmeaza: -Robinson R44 - 5 ore curs teorie 125€+TVA 19% si o practica de evaluare tip de minim 5 ore 600€ +TVA 19%/ora. Numarul exact de ore este recomandat de instructorul de zbor (depinde cat de repede invata studentul) - maxim 12 ore, minim 5 ore. La cerere asiguram calificare pe:
-EC 120 B
-EC 135

-EC 155
-AS 350 B3
-AS 355 NP
-AS 365 N Dauphin

De asemenea, vă oferim Tipe Rating, prin şcoala de zbor partenera cu sediul în Franţa, pe :
- Hugues 300
- EC 145
- Ecureuil Family AS 350
- Dolphin Family AS 365
- Super Puma Family AS 332

În cazul în care Type Ratingul pe care îl cautati nu este listat mai sus, dati-ne un apel sau trimiteti-ne un e-mail, am putea fi în masura sa gasim ceea ce cautati.
Contactati-ne!


 

 

Email this! (click to send an email)

AddThis Social Bookmark Button  

 © Transylvania Live - expert in Transylvania 2008
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - www.romaniatravel.ca
-www.romania-tour.com